aanmeldingsprocedure

U heeft mijn website doorgelezen, u kunt zich vinden in mijn visie en u heeft besloten dat u van Dandaloo Doodles een pup wilt!

Ik doe mijn uiterste best om toekomstige baasjes een zo fijn mogelijke pup mee te geven. Andersom geldt dit natuurlijk ook: ik zoek zo goed mogelijke baasjes voor mijn pups. 

 

Wanneer de wachtlijst open gaat, vermelden wij dit op onze facebook pagina.

Dan verzoek ik u ons een mail te sturen via de pagina 'Contact' met informatie over uzelf, en uw gezins-,  en werksituatie. Ik neem vervolgens contact met u op en mocht het klikken, kunnen wij een afspraak inplannen om kennis te maken.

Ik vind het ontzettend belangrijk dat er beiderzijds vertrouwen is, van jullie in mij als fokker, en van mij in jullie als baasjes. 

Voor een reservering vragen wij een non refundable aanbetaling. Dit doe ik omdat ik een betrouwbare wachtlijst wil en zeker wil zijn dat ik geschikte gezinnen heb gevonden voor mijn pups. 

De pups zullen door mij toegewezen worden aan hun nieuwe baasjes. Ik heb ontzettend veel ervaring met allerlei type honden en zal de pups 8 weken lang van heel dichtbij volgen. Dit geeft mij een goed beeld van wat voor aard het beestje heeft en welke pup het beste bij uw gezin past. Ik hou hierbij rekening met uw voorkeur en met eventuele speciale omstandigheden. 

 

 

Momenteel is onze wachtlijst tot begin 2022 gesloten.