aanmeldingsprocedure

 

 U heeft mijn website doorgelezen, u kunt zich vinden in mijn visie en u heeft besloten dat u van Dandaloo Doodles een pup wilt!

Ik doe mijn uiterste best om toekomstige baasjes een zo fijn mogelijke pup mee te geven. Andersom geldt dit natuurlijk ook: ik zoek zo goed mogelijke baasjes voor mijn pups. 

 

Wanneer de wachtlijst open gaat, vermelden wij dit op onze facebook pagina.

Op dit moment kunt u ons aanmeldformulier downloaden en naar ons toe mailen via de pagina 'Contact'. Hierin stellen wij u vragen over uzelf, en uw gezins-, en werksituatie. Er zijn geen goede of foute antwoorden! Wij willen simpelweg een beeld krijgen van jullie, omdat tenslotte niet elke pup even goed bij een druk jong gezin of juist bij een rustig ouder echtpaar past. Uit de aanmeldingen maken wij een selectie, en deze mensen nodigen wij uit voor een gesprek. Dit gesprek vindt via Skype plaats. Aan de hand van de gesprekken maken wij een keuze wie op de wachtlijst geplaatst  kan worden. Het kan gebeuren dat wij een echte klik voelen, maar dat we al teveel gelijkaardige wachtenden hebben. Wij willen een zo divers mogelijk wachtlijst, zodat wij de pups bij een zo goed mogelijke match kunnen plaatsen.

 

Ik vind het ontzettend belangrijk dat er beiderzijds vertrouwen is, van jullie in mij als fokker, en van mij in jullie als baasjes. 

Voor een reservering vragen wij een non refundable aanbetaling. Dit doe ik omdat ik een betrouwbare wachtlijst wil en zeker wil zijn dat ik geschikte gezinnen heb gevonden voor mijn pups. 

De pups zullen door mij toegewezen worden aan hun nieuwe baasjes. Ik heb ontzettend veel ervaring met allerlei type honden en zal de pups van heel dichtbij volgen. Dit geeft mij een goed beeld van wat voor aard het beestje heeft en welke pup het beste bij uw gezin past. 

 

 

Download
Aanmeldformulier
Aanmeldformulier.docx
Microsoft Word Document 13.1 KB