woody

Stamboom naam: Awesome Doodles You've Got A Friend In Me

Geboortedatum: 18-11-2021

Geslacht: reu

ALAEU nummer: ALAEU-15904

Moeder: Awesome Doodles Lovely Lucy

Vader: Gelderse Doodles Awesome Frenkie

Schofthoogte: 44cm

Gewicht: 13kg

Kleur: rood met witte tuxedo

Vacht: open fleece

Kleurcode: Bbee

Heupdysplasie: OFA Good

Elleboogdysplasie: OFA Negative

Patella: vrij

ECVO: vrij (17/05/2024)

PRA/PRCD: vrij

EIC: vrij

DM: vrij

IC: vrij

 

Woody.. wat een geweldig snoetje he? Woody is naar ons toe gekomen van Awesome Doodles en wat zijn we blij met hem. Hij is een prachtige volgroeide grote mini geworden met een dieprode vacht en een witte tuxedo. 

Maar hij is niet alleen knap, ook qua karakter is Woody een lieverd. Woody is heel speels en dol op andere honden, maar niet opdringerig. Andere honden begroet hij beleefd, en als ze niet willen spelen, weet hij ook prima zichzelf te vermaken. Hierdoor kan hij eigenlijk altijd met iedereen overweg. Hij is ook bij mensen niet haantje de voorste en moet soms even een beetje wennen maar daarna laat hij zich het allerliefste lekker kroelen onder de kin of op de borst. Hij kruipt dan echt helemaal tegen je aan en is binnen no time je beste vriend! Ook is hij mega slim en heeft een grote will to please: hij is heel braaf en luistert erg goed naar het baasje. 

Woody woont bij een fijn gastgezin in de buurt (hieronder met baasje Aniek op de foto) waar hij een Boerenfox broertje heeft. Woody is inmiddels helemaal gekeurd met prachtige uitslagen.

Woody komt van Awesome Doodles. Dank aan Carla en Marjo voor deze prachtige vent!

We verwachten Woody's eerste nestje in 2023.

 

Onderstaande foto's kunt u vergroten door erop te klikken. De foto's zijn gemaakt door Kim Roxs Fotografie en door het baasje van Woody.

Instagram: @woody_australianlabradoodle