gatsby

Stamboom naam: Labradoodle's Playground The Great Gatsby

Geboortedatum: 27-12-2019

Geslacht: reu

ALAEU nummer: ALAEU-11445

Moeder: Zaanse Doodles Charlie

Vader: Zaanse Doodles Mink

Schofthoogte: medium 46cm

Gewicht: 17kg

Kleur: abrikoos met witte markering, draagt parti (tuxedo)

Vacht: open fleece

Kleurcode: Bbee

Heupdysplasie: OFA Good

Elleboogdysplasie: OFA Normal

Patella: vrij graad 0/0

ECVO: vrij (05/2023)

PRA/PRCD: vrij

EIC: vrij

DM: vrij

IC: vrij

 

Gatsby is het eerste dekreutje van Dandaloo Doodles. Hij woont bij een fijn gastgezin dicht in de buurt. Toen wij bij een collega fokker gingen kijken voor een dekreu, werden wij direct verliefd op het karakter van Mink, de vader van Gatsby. Wij wisten: zo'n lieverd willen wij ook! Net als zijn vader is Gatsby erg lief en een blije, tevreden hond. Hij heeft een heel mooie vacht; allerlei goud en abrikoos kleurschakeringen met witte parti en een hele mooie open, bijna rechte fleece vacht. Hij is qua formaat een medium. Het is echt een vent: een goede brede kop en een prachtige boxy bouw. Gatsby is erg slim en leert graag trucjes. In huis is hij vrolijk en relaxt, al moet elk bezoek zeer enthousiast begroet worden natuurlijk! Bij vreemden is hij erg sociaal en vriendelijk. Hij laat zich graag aaien en is dol op contact. Absoluut geen teruggetrokken of bang karakter. Het is een echte goedzak en speelt graag met andere honden. Hij is inmiddels een ervaren dekreu. Op de laatste foto zie je zijn eerste nest waaruit wij Beer hebben aangehouden. Hij brengt prachtige pups voort met een vriendelijke stabiel karakter. Hij draagt tuxedo.

We zijn ontzettend blij met hem! Gatsby komt van Labradoodle's Playground. Dank Natascha en Peter voor dit fantastische mannetje.

Gatsby is beperkt inzetbaar voor collega fokkers. Door zijn enthousiasme is hij ook geschikt voor minder ervaren teefjes. 

 

Onderstaande foto's kunt u vergroten door erop te klikken. De foto's zijn gemaakt door Kim Roxs Fotografie.