nana

Stamboom naam: Dandaloo Doodles Finding Neverland

Geboortedatum: 26-01-2021

Geslacht: teef

ALAEU nummer: ALAEU-15946

Moeder: Dandaloo Doodles Gone With The Wind

Vader: Zaanse Doodles Smashing Zuma

Schofthoogte: 39cm

Gewicht: 8.5kg

Kleur: rood met witte markering

Vacht: open fleece

Kleurcode: BBee

Heupdysplasie: OFA Good

Elleboogdysplasie: OFA Negative

Patella: vrij graad 0/0

ECVO: vrij (15/03/2024)

PRA/PRCD: vrij

EIC: vrij

DM: vrij

IC: vrij

 

 Nana is samen met zusje Nala een van onze meisjes voor de toekomst uit het eerste nestje van Volette. Ze lijkt erg op haar oma Scuba: ze heeft hetzelfde snoetje, en net als oma Scuba blijft ze iets ranker van bouw. Het is een ongelofelijk mooie meid met een hele rechte open fleece vacht waar ik heel erg blij mee ben, en een prachtige dieprode kleur. Nana woont bij een fijn gastgezin in de buurt (hieronder op de foto met baasjes Lars en Kim). Daar woont ze samen met 'grote' zus Donnie, al is dat ook maar een kleintje! In het gastgezin boft ze maar: ze mag vaak met 'mama' op stap om te fotograferen, waarbij iedereen helemaal weg van haar is. Dat vindt Nana alleen maar leuk, want ze kan niet genoeg gekroeld en geknuffeld worden naar haar zin! Nana is knuffelig, en heeft een vrolijk en dapper karakter. Alle andere hondjes vindt ze ontzettend leuk, van groot tot klein. Ze speelt met iedereen! Ze is heel zachtaardig en echt een ontzettende lieverd. Ook is ze heel braaf, want kijk haar eens poseren voor de camera als een echte pro: zitten op commando, grappige knuffels om haar nek, of juist springen wanneer het baasje er om vraagt. 

Nana heeft reeds een prachtig nestje gehad, waaruit we dochter Molly hebben aangehouden. Hoe leuk is de foto samen rennend met zusje Nala! 

 

Onderstaande foto's kunt u vergroten door erop te klikken. De prachtige foto's zijn gemaakt door Nana's baasje Kim Roxs Fotografie. 

Instagram: @nana_thelabradoodle